avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate madelen

Activitate madelen

Răspuns la discuția Reluarea indemnizatiei de somaj
La Agentia de somaj au cerut decizia de incetare a CIM , pe care am primit-o pe data de 18 aprilie, data cu care am fost repusa in drepturi.Abia acum mi s-a explicat ca pe perioada 1-18 aprilie nu primesc drepturi banesti. Ma intreb daca pe perioada 1-18 aprilie am figurat ca asigurat-somer sau am fost total pe dinafara.Nu stiu de ce in posturi publice sunt pusi functionari care nu informeaza corect publicul. Ma intreb daca acum se mai poate face ceva.
Răspuns la discuția certificat nastere copil
Va multumesc mult!
In urma unei concedieri colective, incepand cu data de 16 martie 2010 am beneficiat de indemnizatie de somaj. In acelasi an, 15 august 2010, am fost angajata pe perioada determinata pana pe data de 31 martie 2011, indemnizatia de somaj fiind suspendata pe aceasta perioada. Decizia de concediere de la noua firma, vizata, am primit-o pe data de 18 aprilie, data la care m-am prezentat la AJOFM pentru reluarea drepturilor. Cu ce data se calculeaza indemnizatia de somaj, cu data incetarii contractului de munca sau cu data depunerii cererii la AJOFM? Mentionez ca nu a depins de mine data primirii deciziei de concediere.Pentru perioada cuprinsa intre 1-18 aprilie 2011 nu primesc drepturi banesti?
Multumesc!
Daca mama este romanca iar tatal cetatean spaniol, nasterea are loc in Romania iar cei doi nu sunt casatoriti, ce acte sunt necesare pentru certificatul de nastere al copilului si pe ce nume poate fi trecut copilul: al mamei sau al tatalui? Mentionez ca tatal recunoaste copilul. Multumesc!