avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate sylor

Activitate sylor

In urma cu 2 luni vecinii mei si-au cumparat 30 de pui.Le dat de mancare pana au crescut,iar acum a ramas cu vreo 6-7 gaini si 2 cocosi.Inafara faptului ca miroase extrem de urat cand e cald afara,cei 2 cocosi fac o calagie de nesuportat.De dimineata de la 5 pana seara,dar mai ales la 5 dimineata si 5 seara.As dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa scap odata de mirosul si cantatul cocosilor.A intrat in vigoare legea care interzicea cresterea pasarilor in bucuresti? (iar distanta de la casa mea pana la curtea unde stau gainile este de 5m). Multumesc mult pentru orice sfat/sugestie!
Cum adica sa ma inscriu in fals?
Buna seara.
Am primit pe 02.2.2011 de la impozite locale o foaie in care imi spunea ca am de platit o amenda in valoare de 150.00 (un milion 500mii) din care Amenzi ratb 100.00 si Amenzi diverse (jandarmerie,50.00). Amenda era data pe 04.3.2010 ambele la aceeasi ora.Am fost la Directia Generala Impozite si Taxe Locale si am facut cerere pentru a mi se trimite copiile dupa procesele verbale.Am primit procesele vad acolo datele mele(numele,cnp etc) iar la semnatura era o mazgalitura(care incepea cu litera unui nume de familie al unui prieten)
Dupa cateva zile,dupa ce am intrebat cativa prieteni si am aflat cine mi-a dat datele mele la amenda,chiar persoana a carui nume de familie incepe cu litera P.
Cum as putea sa rezolv aceasta situatie? Mai ales ca eu nu m-am semnat niciodata in felul acela.
Plus ca in procesele verbale dupa ce au scris toate datele,in randul "a savarsit urmatoarele" scrie: Contravenientul a dat date false cu privire la stabilirea identitatii sale.
iar la randul unde scrie "alte mentiunu" scrie: Nu are obiectiuni cu privire la continutul procesului verbal, si regreta fapta.
Cum as putea sa rezolv aceasta problema pentru ca trebuie sa existe o solutie,altfel as putea sa ma trezesc tot timpul cu cate o amenda.