:)M-am documentat si CAEN pentru tehnician dentar,respectiv laborator de tehnica dentara este 3250,cele mai clare informatii sunt pe apdrp.ro; Acest CAEN este eligibil pentru obtinere de fonduri .Ceea ce n am inteles inca este cu punctajul la solutionarea cererii(raportul fond nerambursabil / loc de munca nou creat <25000 euro?? deci la 1 loc de munca si un fond sub 25000 se acorda punctaj?)
N as vrea sa deschid un nou SRL oare e Ok si cu PFA ,ma refer tot la punctaj?
Am gasit si cateva firme de consultanta dispuse sa ma ajute ,sunt de acord sa le platesc procentul max 10 % dupa aprobare ,dar nu inainte asa cum mi au cerut unii ( cam 3000 ron avans) ce stiti asa se procedeaza ,care sunt comisioanele practicate si cand se dau banii catre acestia?se da avans???///
Sunt tehnician dentar si doresc sa lucrez ca PF autorizata in zona rurala ,sunt dispusa sa investesc pentru a deschide un laborator de tehnica dentara acasa cam 7000 de euro si locatia .Doresc sa accesez fonduri europene in completarea investitiei mele .Este posibil?
Care sunt principalele conditii ?
Se impune o limita de nr de angajati?
Ce domeniu ar putea sa acopere o asemenea activitate ?Am inteles ca nu sunt fonduri directe pentru sanatate.De unde sa incep?
As putea sa ma informez mai bine de undeva ?
:(