Buna ziua! Am fost si eu lovit de acest necaz, de suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate pentru pietoni, si asta in drum spre Germania, urmand sa stau acolo cam pe perioada suspendarii.
Intrebarea mea este daca pot conduce in tara la intoarcere dupa expirarea suspendarii, chiar daca nu am ridicat inca permisul de la politie sau daca imi poate ridica cineva permisul de la politie cu o copie dupa dovada de 15 zile?
Din cate am auzit pozele de pe telefonul mobil nu se pot considera probe. Este adevarat? Este tarziu sa ma duc din nou la sectia de politie din zona sa inchei cu ei un proces verbal? Multumesc!
Buna ziua! Acum cateva zile am reusit sa lovesc masina intr-o groapa zdravana undeva pe un drum judetean din judetul Galati, dar din fericire mai mult de o explozie la roata, strambat janta, deformat bucse si o sperietura groaznica celor 4 pasageri, nu s a intamplat nimic. Dupa ce am reusit sa ma umplu de nervi si sa pun masina din nou in miscare, m am hotarat sa trag totusi pe cineva la raspundere pentru acest incident si am plecat direct la sectia de politie din localitatea urmatoare cerut sa se faca o constatare, un proces verbal ceva ca mi fac dosarel pentru tribunal. Ei mi au zis sa ma duc direct la tribunal ca acest lucru nu tine de ei si nu trebuie sa faca nimic in acest caz. In fine, in ziua aia n am reusit decat sa fac cateva poze cu telefonul mobil si vroiam sa stiu de ce am nevoie pentru a incepe o actiune in instanta. Mentionez ca e o groapa de mai bine de un metru patrat si cu adancime de peste 15 cm nesemnalizata!
Buna ziua! Am o mica intrebare privind taxa de poluare: am platit aceasta taxa in noiembrie 2010 si voiam sa stiu si eu daca mai am vreo sansa sa o recuperez? Va multumesc!