avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de poluare

Buna ziua! As vrea sa stiu si eu care este actul normativ care imi permite recuperarea taxei de poluare! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smiley82 , utilizator 16:51, 23 Februarie 2011
Actele normative nationale desconsidera prevederile Art. 110 din Tratatul Uniunii Europene introducand o taxa discriminatorie. Astfel, nu se aplica nici un act normativ romanesc, ci avand in vedere principiul prioritatii dreptului comunitar, se aplica acesta din urma. Ca si procedura prealabila recuperarii taxei cititi Legea contenciosului administrativ si Codul de procedura fiscala.

Succes!
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt admisibile actiunile de restituire taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau actiunile de inmatriculare fara plata taxei cf. legii 9 / 2012 ? Roland Mindrila Roland Mindrila Potrivit art. 90 alin. 1 din Tratatul Comunitatii Europene (T.C.E.), nici un stat nu poate aplica, direct sau indirect, produsele altor state membre impozite ... (vezi toată discuția)
Model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare Adrian Dinica Adrian Dinica care este amabil sa imi trimita si mie un model de cerere chemare in judecata pentru recuperarea taxei de poluare? (vezi toată discuția)
Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Roland Mindrila Roland Mindrila Se recupereaza sau nu taxa axchitata cu titlu de timbru de mediu ? Daca aveti pronuntari sub incidenta LEGII 9/2013 PRIVIND TIMBRUL DE MEDIU va rog sa ne ... (vezi toată discuția)