avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters194762

Activitate ContSters194762

ms...cam asa am tradus si eu, dar as vrea sa stiu daca alin 2 e de fapt NUP in legislatia germana, sau doar informeaza despre o procedura.
Buna ziua
Ma poate ajuta cineva cu interpretarea articolului 170, alin 2 din codul de procedura penala german. Am primit o scrisoare in germana cu un raspuns sec de genul ca Autoritatea germana a hotarat sa incadreza dosarul dumneavoastra la art. 170 alin 2 din codul de procedura german. Mai mult ma interesaza dak e NUP sau nu....Articolul in engleza suna de genul:

Section 170. [Conclusion of the Investigation Proceedings]

(1) If the investigations offer sufficient reason for preferring public charges, the public prosecution office shall prefer them by submitting a bill of indictment to the competent court.

(2) In all other cases the public prosecution office shall terminate the proceedings. The accused shall be notified thereof if he was examined as such or a warrant of arrest was issued against him; the same shall apply if he requested such notice or if there is a particular interest in the notification.

Va rog sa ma ajutati cu o interpretare corecta a acestui articol...

Va multumesc!
Răspuns la discuția Job teapa la WEST UNION GROUP
Anunta cat mai urgent autoritatile, in special cei de la DIICOT.
IN fata caruri procuror...cel german sau roaman? Ca din cate am inteles in Germania se instrumenteaza dosarul.
Imi poate spune cineva..avocat sau chiar persoane care au auzit sau chiar au fost in situatia mea? Macar sa vad unde s-a putut ajunge....
singurul beneficiu pe care l-am avut din toata nebunia asta a fost acel procent de 4% adica 190 de eur si acum un "minunat" dosar penal. Compania care ziceau ca fac angajarea au chiar si un site din cate vad chiar si acum functional www.westuniongroup.com si mi-au trimis un formular reprezentand mai mult un acord de colaborare in care au obtinut doate datele mele. Ei mi-au spus ca la inceput va fi o perioada de proba iar daca vor considera ca sunt potrivit pt acest job i-mi vor oferi un contract permanent in cadul companiei lor. NIci nu puteti crede cat de convingatori pot fi.... mentionez ca toate aceste detalii au fost facute si prin telefon dar si prin corespondenta electronic pe care am atajat-o la declaratie. Eu cred ca vor fi foarte multi roamni in situatia asta, vazusem la un moment dat ca aplicase pt acest job vre-o 4.000 de persoane. Nu cred ca numai eu am cazut de idiot in plasa lor.
O intrebare: As putea reclama firma sau persoanele care au spus ca ma vor angaja cumva? MA poate ajuta in acest caz? Chiar mi-as dor ca aceste persoane care se ocupa de asa ceva sa fi prinse.
Va multumesc, sper Doame'ajuta sa aveti dreptate si sa nu imi cedeze inima sau ficatul pana cand voi primi un alt raspuns....
ce inseamna mai exact cutume judiciare...nu stiu la ce sa ma astept din partea justitiei germane
Intrebare mea este daca s-a mai intalnit cineva cu un astfel de caz?