Buna!Am si eu o nedumerire.As vrea sa ma reintorc la serviciu mai inainte de a implini fiica mea 2 anisori(s-a nascut pe data de 25 mai 2010) si as vrea sa stiu care sunt riscurile la care ma supun.Ma refer la faptul ca tot aud ca dupa reintoarcerea la serviciu s-au aflat la 1 luna ca au fost date afara .ajutati-ma si pe mine cu informatii din noul cod al muncii.
si alta intrebare:daca ma reintorc la serviciu la implinirea varstei de doi ani la ce data incep munca?
la data implinirii varstei de doi ani aicopilului ?
sau la data implinirii a doi ani de la suspendarea contractului de munca?
multumesc mult.
lucrez in mediu privat.
ma intereseaza daca voi primi salariul dinainte de suspendarea contractului de munca.
in legatura cu desfacerea contractului de munca sa inteleg ca dupa intoarcerea la serv. angajatorul ma poate concedia imediat?
Buna ziua,
am o fetita care va implini 1 anisor in luna mai 2011,si as vrea sa incep serviciul mai devreme.(adica in luna mai 2011)
cererea pentru suspendarea contractului este intocmita pentru perioada de 2 ani( care ar expira in mai 2012.)Intrebarea mea este urmtoarea;Pot beneficia de cei 500 RON pana la implinirea varstei de 2 ani?
as vrea sa stiu si cu ce salariu voi fi incadrata?cu cel dinainte de suspendare?
de asemeni am tot citit despre desfacerea contractul individual de munca la intoarcerea la serviciu.cat timp spune legea ca nu imi pot desface contractul individual de munca?
multumesc!