avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reinceperea cim mai devreme de implinirea varstei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reinceperea cim mai devreme de implinirea varstei de 2 ani

Buna ziua,
am o fetita care va implini 1 anisor in luna mai 2011,si as vrea sa incep serviciul mai devreme.(adica in luna mai 2011)
cererea pentru suspendarea contractului este intocmita pentru perioada de 2 ani( care ar expira in mai 2012.)Intrebarea mea este urmtoarea;Pot beneficia de cei 500 RON pana la implinirea varstei de 2 ani?
as vrea sa stiu si cu ce salariu voi fi incadrata?cu cel dinainte de suspendare?
de asemeni am tot citit despre desfacerea contractul individual de munca la intoarcerea la serviciu.cat timp spune legea ca nu imi pot desface contractul individual de munca?
multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
anastasialuminita, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 24 Februarie 2011
1. Veti primi un stimulent de 100 lei si nu de 500 lei(situatie care se aplica pentru persoanele ai caror copii s-au nascut inceoand cu data de 01.01.2011).

2. Pentru a sti cu ce salariu vet fi reincadrata trebuie sa ne spuneti in ce sector lucrati, privat sau bugetar?

3. C.i.m. poate fi desfacut imediat dupa revenirea din CCC.
lucrez in mediu privat.
ma intereseaza daca voi primi salariul dinainte de suspendarea contractului de munca.
in legatura cu desfacerea contractului de munca sa inteleg ca dupa intoarcerea la serv. angajatorul ma poate concedia imediat?
1. La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.
Asadar, veti primi salariul la care ati fi avut dreptul daca nu ati fi fost in CCC.

2. Intr-adevar, dupa revenirea din CCC puteti fi concediata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in timpul ccc. GRV GRV Buna ziua! 1.In timpul Concediului Crestere copil vechimea pe functie va ramane? 2.Daca in aceasta perioada fe functia pe care sunt au loc mai multe ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca dupa 1 an de nasterea copilului mama2013 mama2013 Este obligat angajatorul ca sa ma angajeze inapoi dupa 1 an de nasterea copilului daca am ales acest pachet? Ce pot sa fac daca nu vrea? (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului fanusteff fanusteff buna ziua.am o nelamurire. am nascut un copil pe 21 04.2014 sunt in concediu pentru cresterea copilului.pe o perioada de 2 ani. locul meu de munca este la ... (vezi toată discuția)