as avea si eu o intrebare...in urma cu aproximativ un an am primit la scoala(am 15 ani,sunt minor) o oferta pentru o colectie de materiale de genul ,, invata engleza fara profesor,, de la o firma la care se dadea bonus un translator electronic de buzunar...primul numar a costat 15 lei iar in coletul in care am primit translatorul si primul numar al colectiei am primit si un mandat pe care trebuiau expediati banii iar daca doream continuarea colectiei sub forma de abonament (25 lei pe luna) trebuia bifata o casuta de pe mandat...evident... nu am bifat-o pentru ca nu m-a interesat decat translatorul...ma rog..a trecut aproximativ o luna si am primit al doilea numar al colectiei, la fel al treilea numar ...dupa care am sunat si am intrebat de ce primesc aceste numere din moment ce nu mi-am exprimat aceasta dorinta...acea operatoare mi-a spus ca a fost o incurcatura si sa consider acele numere,,din partea firmei,,...normal ca nu am trimis banii pentru cele doua numere dupa care am inceput sa primesc mai multe somatii de la firma...la care se adaugau penalizari...m-am gandit ca astea sunt procedurile si nu voi plati...acum dupa aproape un an de la eveniment .....am primit un plic de la firma de recuperare Creditexpress....in care mi se specifica , ca trebuie sa achit datoria + penalizari+taxa de recuperare...este vorba de suma totala de 75 lei...(nu ar fi o problema achitarea sumei,insa mi se pare absolut aberant sa platesc niste lucruri de care nu am avut nevoie, si mi-au fost ,, bagate pe gat,, + ca nu aveam 14 ani impliniti cand am trimis acea oferta pentru translator iar mandatul a fost trimis de pe numele meu desi nu aveam buletin) .... as vrea o parere de la cineva...daca sa platesc sau daca ma pot actiona in judecata (e aiurea, suma e prea mica iar pana implinesc eu 18 ani trec cei 3 ani in care se prescrie datoria)...astept raspuns...multumesc anticipat !