avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate ldona

Activitate ldona

Multumesc.
Buna ziua, poate sa-mi explice cineva, daca in cazul unui proces de divort cu minori si partaj, poate ajuta cu ceva asistenta sociala?
As vrea sa aflu care este procedura de trimitere individuala in somaj.
buna, stie cineva ce acte sunt necesare pt. obtinere certificat constatator de la Registrul Comertului?
Răspuns la discuția Nota purtare elev.
Eu sunt de parere ca in invatamant (si nu numai) sunt multi chemati, dar putini alesi.
Dar daca chiar profesoara si-a exprimat in mod stupid regretul ( mie mi se pare incoerenta ! )? atunci nu te simti incurajat sa contesti nota la purtare ? Mai ales cand alti elevi cu comportament asemanator au nota 10 ? Si... v-ati gandit cum se simte acel copil care se uita la parintele lui care sta cu mainile in san in situatia asta? Ar trebui sa fie cunoscut faptul ca problema ''neastamparului la scoala'' este chiar prea larg raspandita, si in mod ''inexplicabil'' unii profesori au aceasta problema cu toate clasele, in timp ce alti profesori nu au dificultati in sustinerea orelor. Poate ca si profesorii ar trebui sa fie sanctionati cand nu sunt in stare sa-si tina ora: .La noi in scoala chiar avem doua profesoare la care toate clasele fac galagie, rad, glumesc, samd. Din pacate , noi parintii nu putem sa mergem si sa le ''ajutam'' :O sa-si tina orele. Eu voi contesta nota la purtare la inspectorat. Nu stiu cum este in alte scoli, dar aici sunt cateva nereguli, si nu pot lasa lucrurile asa. Imi doresc pentru copii sa traiasca intr-o lume mai dreapta decat avem in prezent.Adica , la comportament identic, pedeapsa identica. Sau cer prea mult? :">

Ganduri bune tuturor !