avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgeBogdanLucaci

Activitate GeorgeBogdanLucaci

Răspuns la discuția Agresiune, cateva intrebari.
Multumesc tuturor acelora care au venit cu sfaturi utile. In concluzie, voi apela la serviciile unui avocat
O ciocolata oferita in dar unei asistente nu constituie nici o infractiune, oricum acesta nu e subiectul postarii asa ca v-as ruga sa trecem peste acest moment si in acelasi timp v-as ruga sa imi oferiti daca e cu putinta, sfaturi strict legate de subiectul postarii. Ca o paranteza, scumpa doamna sa stiti ca nimeni nu
"baga" bani in buzunarul medicilor de bunavoie.

Numai bine
Dupa cum am scris si in prima postare pe forum, am fost la INML si am solicitat eliberarea certificatului medico-legal care de altfel se transforma in expertiza
medico-legala in cazul spitalizarilor de peste 30 de zile ca si in cazul meu.

Incercam sa subliniez o cu totul alta problema prin aducerea in discutie a medicilor si sunt sigur ca INML nu va justifica micile "atentii" oferite doamnelor asistente, cum nici nu ar trebui sa se intample.

Multumesc pentru lamuriri
Referitor la partea cu cheltuielile de spitalizare, sa stiti ca medicii nu dau chitanta :)

Prin plangere penala va referiti la plangerea facuta la politie banuiesc, pe care am facut-o, partea pe care nu o inteleg e aceea cu constituirea partii civile. Cum se procedeaza? Doar dupa stabilirea verdictului de catre politie? sau?

Multumesc
Inteleg, dar care este rolul avocatului din oficiu atunci? imi permit sa va intreb. Daca statul ar fi angajatorul meu si domeniul meu de activitate ar fi sapatul fundatiilor cu siguranta ca as da curs solicitarii dvs; oricum va multumesc pentru raspunsul dvs
Salutare, am patit-o anul trecut in luna octombrie la o petrecere intr-un loc public. Ma pregateam de plecare impreuna cu prietenul meu(stateam in zona barului), cand apare un tip la bustul gol. Ne uitam insistent la el, tipul vine la noi ne intreaba daca avem vreo problema, prietenul meu zice ca nu, eu zic ca da. Primesc un pumn in figura( tot ce-mi mai aduc aminte); ma aleg cu o fractura infundata a osului fruntii, spitalizare de 30 si ceva de zile, operatie. Am fost la INML, am solicitat expertiza medicala, am facut plangere la politie si acum astept.

As dori un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac pentru ca nu vreau sa-l las sa scape, bani de avocat nu prea am dupa toata incursiunea din spital... Pot solicita un avocat din oficiu? sau ar trebui sa las politia sa-si faca treaba?

Nu stiu ce am de facut, tot acest proces de interogare a martorilor, analiza a datelor s.a.m.d. este foarte lent. Orice sfat e binevenit

Va multumesc