eu am primit decizia de scoadere de sub urmarire acasa de la parchetul sect 1. am platit amenda administrativa si cheltuielile de acolo . Acum ce ar trebui sa fac? pot sa imi iau permisul direct sau trebuie sa mai astept ceva pentru finalizarea dosarului?
in primul rand se ia in considerare cea mai mare adica 0,90. daca isi face recalculare cu declaratie bine redactata ii va iesi sigur sub 0,8 daca nu va iesi peste. Eu am avut 0,45 in principiu se dubleaza in sange dar la mine a fost mai mult respectiv 1,2 la prima si 1,1 deci se poate si mai mult. Cat despre recalculare e important sa stii ce sa declari si sa poti declara, mie cu tot cu avocat politistul mia trimis la recalculare fara sa ma intrebe ceva sau sa imi ceara o altqa declaratie, noroc ca am fost la el sa ne zica ca a trimis, el suspectand ca am avut mai mult in timpul condusului.Acum asteapta rezultatul cam o luna dureaza si vezi cat este appoi vei vedea ce e de facut.Sper sa fie sub 0.8 sa ai multa bafta.!!
La tribunal nu se mai da amenda administrativa, pedepsele in general sunt cu suspendare si dupa un an de zile se poate da inca o data de carnet.amenda penala sau administrativa se da in general la valori mai mici cu.bumavointa poltisrului si procurorului (eu am valori de prima 1,2 apoi 1,1 si nu astept amenda desi o sa incerc sa aduc martori si adev dw la facultate poate v avea vreun efect)
astazi mi-au venit si mie rezultatele destul de dezastruase am avut la prima 1,4 si a doua 1,2 in etilotest era 0.45. politistul mi-a trimis la recalculare direct fara sa ma intrebe ceva sau daca schimb declaratia decat m-a sunat sa imi zica rezultatul si daca vreau sa platesc recalcularea.Declaratia daca o schimbam poate aveam sanse sa iasa la recalculare mai mica dar asa e cam nasol. Oricum este clar k nu am sanse la nup sau altceva deci un an fara oricum mi-am facut-o cu mana mea.
pt edy05edy eu am fost luat cu 0,45 si a trecut fix o luna astazi si inca nu am aflat rezultatele.sa nu uiti ca trebuie sa mergi la politie si vezi cine se ocupa de dosarul tau ca sa ii duci copie de la chitanta. Iar pt istvan alcoolemia o sa fie mare in sangede peste 1,4 teoretic 1,8 deci nu prea mai ai cum sa scapi nici curecalculare, in principiu un an ramai fara.
PAI TREBUIE SA PLATESTI ANALIZA DE ALCOOLEMIE 160 RON PENTRU IML BUCURESTI SI ASTEPTI REZULTATUL CAM O LUNA. APOI VEZI CE A IESIT SUB 0.8 SAU PESTE, DESI EXISTA FOARTE MARI SANSE SA FIE PESTE 0.9 .URMATORUL PAS ESTE ORI RECALCULAREA SI SA SPERI DACA STII CE SA DECLARI SA IASA SUB 0.8 SAU TRIMITEREA LA PROCUROR CU IUP SAU NUP.
Buna Ziua.am fost testat cu alcooltestul si mi-a iesit 0.45 in aerul expirat. Am mers la IML si mi-au fost recoltate 2 probe la o ora distanta. eu am fost oprit la 4.12 iar probele sunt luate la 5.22 respectiv 6.22. Maine o sa ma duc la iml sa platesc 160 ron pentru testul de alcoolemie. In principiu cred ca o sa am peste 0.8. As vrea sa stiu daca se poate in cat timp aflu rezultatul analizelor si ce trebuie sa fac dupa aceea. Politistul a zissa trec saptaman viitoare pe la udriste si sa vad care este situatia dosarului.Mentionez ca sunt student la stomatologie si nu am in antecedente nici infractiuni, nici amenzi nimica. IN sitatia mea cam care este rezolutia cazului poate fii NUP sau este obligatoriu judecata ca sa stiu la ce sa ma astept.