avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcoolemie finalizat cu amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcoolemie finalizat cu amenda administrativa

salut. Am avut un dosar penal pt.conducere sub influenta alcoolului finalizat cu amenda administrativa. Pot conduce masina, sau trebuie sa ma prezint la politie cu decizia de la judecator. Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
eu am primit decizia de scoadere de sub urmarire acasa de la parchetul sect 1. am platit amenda administrativa si cheltuielile de acolo . Acum ce ar trebui sa fac? pot sa imi iau permisul direct sau trebuie sa mai astept ceva pentru finalizarea dosarului?
spune-mi si mie te rog daca mai intri ce valori ai avut in sange si eventual la recalculare? de ai primit administrativ Multumesc
Cu ordonanta de SUP de la parchet ,si dovada fara drept de circulatie care ati primit-o cand ati fost depistat mergeti si va luati permisul,dosarul sa finalizat si asta a fost solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului dragutzpgh dragutzpgh buna ziua am si eu o rugaminte sa imi explice si mie in legatura cu permisele Am permis cat. B si am fost prins conducind cu o alcolemie de 0,59 aer si o ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan vovy vovy Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011. Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - cand pot recupera permisul? crisu_10 crisu_10 Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv ... (vezi toată discuția)