avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducand autoturismul sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului

buna ziua am si eu o rugaminte sa imi explice si mie in legatura cu permisele
Am permis cat. B si am fost prins conducind cu o alcolemie de 0,59 aer si o alcolemie in singe de 0,85 prima recoltare si a doua 0,65 ,nu am primit nici un raspuns nu am avut amenzi nu am avut acidente
Rog imi expicati si mie ce se intimpla , si niste sfaturi
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:42, 24 Ianuarie 2012
salut,daca iti face dosar penal o sa se solutioneze cu o amenda administrativa,cateva sute de lei......
Mai asteptati. Alcoolemia dvs. este la limita prevederilor legale, e posibil sa primiti o ordonanta de scoatere de sub urmarire penala + amenda administrativa. Atunci mergeti sa va luati permisul inapoi.
Daca totusi sunteti trimis in judecata si condamnat ( cu suspendare), dati examen pt permis la un an dupa ramanerea def. a hotararii. Daca va achita, si nu face parchetul recurs, mergeti sa va luati permisul inapoi.
Succes in orice varianta!
MULTUMESC MULT
Cand ati fost prins, inainte de 1 ianuarie sau dupa? Limita la care devine infractiune este de 0,5% dupa 1 ianuarie si de 0,8% inainte de 1 ianuarie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
04-07-2010

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Cât îmi mai poate fi reținut permisul pentru alcool la volan? Ursache Victor Ursache Victor Buna seara , in data de 30.07.2017, in urma unei razii a poliției am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest care a ieșit pozitiv mai exact ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.59 ralucagrigore ralucagrigore Buna ziua,eu am fost oprita si detectata cu alc.0.59 in aerul expirat,apoi probe biologice,care nu au venit inca,etc.intrebarea mea este:pentru aceasta val ce ... (vezi toată discuția)