avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate criogen

Activitate criogen

Răspuns la discuția De unde pot recupera permisul?
Procesul verbal e incheiat la politia Otopeni,contestatia am inteles ca trebuie depusa la Judecatoria Buftea,permisul se poate lua de la politia Otopeni sau tot de la politia rutiera Bucuresti?
Sunt din Suceava,am avut un accident in Bucuresti,nu sunt multumit cu masura luata(suspendare 60 zile-neacordare de prioritate),o sa trimit o contestatie la Judecatoria Bucuresti prin posta.Ce trebuie sa fac in continuare,se prelungeste dovada sau pot recupera permisul ? Nu stiu pasii care trebuie urmati,ce acte am nevoie si de unde le obtin.
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Sunt in termenul legal de 15 zile,am si un martor care se afla in masina la momentul producerii accidentului,o sa incerc o alta cale de atac, multumesc de informatii.
In urma unui accident rutier m-am prezentat la politie,am dat declaratie in legatuira cu cele intamplate dar nu am fost testat cu aparatul etilotest.Celalat sofer a plecat de la locul accidentului si a fost identificat dupa o luna.Am fost chemat din nou la politie unde sa intocmit procesele verbale,unde ,apare ca la producerea acidentului nu eram sub influenta bauturilor alcoolice.Poate constitui viciu de procedura si sa cer anularea procesului verbal?