avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate puipuipuiut

Activitate puipuipuiut

Răspuns la discuția specializare avocat
multumesc
multumesc moderatorului,o zi buna.
deci conventia civila este valabila doar pe perioada temporara ,din 2007 schimbandu-se legea tatal tb sa aiba contract inregistrat la itm dar si calificare de administrator imobile ,asta ar fi legal.si conventiile se fac doar cu PFA.RISCUL .riscul este sa aiba un control de la primarie ,prin plangerea cuiva acolo din anumite motive ,din care poate rezulta amenda si se anunta si ITM-ul ca lucreaza ilegal

Eu am avut controale de la primarie si iti cer la zi toate registrele si bilantul inregistrat la primarie,care se depune semestrial,iar registrele si listele cam la scoala se invata si partea fiscala ,adica declaratiile.,din acest motiv au introdus obligativitatea contractului de munca care se face pe baza diplomei si atestatului de la primarie.Va pot oferi tel .pt informatii suplimentare,detaliate si explicate popular,daca imi permit moderatorii sa scriu tel.
a fost vanduta in 2009 si cu banii si-a cumparat teren si si-a facut casa,neterminand-o a ipotecat-o la banca si a luat imprumut s-o termine

va multumesc frumos,atunci tata traia si el se mutase la tara cu mama ,a murit tata si verbal el tb sa aiba grija de mama precum verbal si-a insusit banii,si acum nu are nici grija ,o mai si terorizeaza psihic nora sa.

mama vrea sa obtina banii sa-si cumpere o casa sa stea linistita,i-a spus civilizat sa vanda casa prin banca sa dea creditul bancii sa-i de-a banii ei si restul sa si-l pastreze.i-au furat actele de cumparare vanzare de la casa avuta de parintii mei si procura facuta doar pt a se ocupa de vanzare nu sa-si insusiasca banii.
multumesc,dar de ce nu se pot recupera banii?
multumesc
MULTUMESC,clauza nu exista ,procura era sa se ocupe de vanzarea casei nu sa ridice din ei
el s-a ocupat de vanzare si a deschis un cont pe numele lui apoi si-a facut casa cu ei.casa vanduta fiind a parintilor .se vede ca el a avut procura pt vanzarea casei lor si banii au intrat in contul sau
Răspuns la discuția PFA-cheltuieli deductibile
multumesc
pt. a putea recupera banii din casa personala dati fiului care si-a facut casa cu ei si nu are grija de ea ce specializare tb. sa aiba avocatul respectiv.banii nu au fost dati in mana ,varsati in cont dupa vanzarea casei,apoi i s-a facut fiului procura sa-i ridice din ei.
Pentru PFA fara angajat se deduc si cheltuielile cu reparatiile sediului?