avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters19541

Activitate ContSters19541

Răspuns la discuția Admitere INM 2011
fluturas66 a scris:

spre rusinea mea habar n-am cine sunt udroiu si kugaly...
La civil m-am descurcat binisor...la PC - nu stiu daca tabarca spune mai mult in cod decat in tratat dar am sa vad...am dat deja o mica avere pe zeci de carti si tot degeaba...
App. e codul din ian 09 sau are si o ed mai recenta?

eu codul civil si de procedura civila il am actualizat ianuarie 2010 si parca februarie 2010 la celelalte doua, le gasesti la editura Hamangiu si nu numai dar sa ai grija sa nu le iei pe cele noi care vor intra abia la anu' in vigoare!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Am primit materialul, multumesc mult! Bafta tuturor!
Executron a scris:

Multumesc mult amy22!!! Mi-as fi dorit sa am acest suport de curs si acum 2 luni caci vad ca sunt chestiuni f. bine explicate... :)

EDIT : imi permit sa pun si pe topicul cu admitere Barou, sper ca nu te superi :)

Imi poti da si mie acel suport de curs? adresa mea: reusita100@yahoo.com
multumesc!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
roxana-fig a scris:

Luiza,
Va rog mult sintezele si pentru mine - adresa mea: eumiana2007@yahoo.com
Va urez spor la invatat.:)

va rog vreau si eu acele sinteze adresa mea: reusita100@yahoo.com
multumesc!
ayahuasca a scris:

o sa vedeti ce diferenta mare este intre ceea ce o sa faceti 2 ani la inm si ceea ce inseamna sa lucrezi efectiv ca magistrat...altfel trebuia gandita perioada de auditor de justitie...o sa aveti parte de multe dezamagiri...si la inm si dupa...bafta

Vrei, te rog, sa detaliezi la ce te referi?
Laelia a scris:

Si eu astept sa se posteze grilele ca sunt tare curioasa.
In alta ordine de idei, Camicris draga poti sa-mi spui si mie te rog unde e comunicatul ala al CSM cu posturile vacante, ca nici daca imi mai pun o pereche de ochelari nu-l gasesc.:wassat:

[ link extern ]

au aparut grilele si baremele!!
Au aparut postete si grilele si baremele pe site-ul CSM-ului!!!

[ link extern ]
Au aparut grilele si baremele pe site-ul CSM-ului!!!

[ link extern ]
Au aparut si grilele si baremel pe site-ul CSM-ului!!!

[ link extern ]

Am vazut ca la discutia de la admitere 2010 cineva recomanda acesti autori: Mihail Udroiu si Irina Kuglay... aveti carti de-ale lor???

Dupa cum se vede, grilele de anul asta la penal si procedura penala au fost cu multe chichite, special ca sa prinda omul in capcana, eu nu prea sunt de acord cu aceasta forma de examinare pentru prima proba, sa fi fost civil/procedura civila intr-o zi si penal/procedura penala in alta zi, nu stiu daca poti fi concentrat timp de 4 ore la fel de mult ca sa mai poti sesiza anumite nuante la enunturi si apoi sa tot "imbulinezi" cu grija sa nu depasesti spatiul cerculetului si sa copiezi corect de pe ciorna... cei care au dat anul acesta si au activat pe "admitere 2010" sunt oarecum dezamagiti, e normal , dupa ce inveti un an sa pici asa... chiar ca e nasol... oare la anul ne vor pregati si noua o surpriza mai mare? am inteles ca gradul de dificultate creste de la an la an...
Laura2626 a scris:

Multumim pentru urare, MayeMaye:)!
Da grilele de Voineag le am si eu. Am incercat sa gasesc Culegerea de teste grila a domnului Florin Streteanu, care este doar pe penal, dar nu am avut noroc nici la Universul Juridic, nici la Libraria Eminescu, sa vedem la Depozitul de carte:sorry:. Titlul complet este Florin Streteanu, Drept Penal. Culegere de teste grila.
Alte carti de grile si bineinteles ale autorilor de la INM nu mai stiu. Sper sa-mi fie de folos si cate am, pana la urma si exercitiul conteaza:)
Cum ti se par grilele din Mihaela Ciobanu?

eu am gasit 3 site-uri care au cartea:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

dar este din 2005, e buna asa? nu trebuie mai actuala?