avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Activitate FFLORICEL

Activitate FFLORICEL

Răspuns la discuția MARTOR
Cine hotaraste NUP-ul?
Răspuns la discuția MARTOR
Multumesc!
Totusi daca s-ar ajunge, ce as putea risca?Procentual care ar fi media pedepselor cu executare?
Răspuns la discuția MARTOR
presupunand ca imi va intocmi dosar de marturie mincinoasa, chiar nu se are deloc in vedere faptul ca sunt ruda? Este totusi o exceptie ! "In latura obiectiva a infractiuniide marturie mincinoasa prevazuta de art 260din c penal, nu intra si refuzul de a depune marturie''
Incadrarea este de 1-5 ani pentru marturie mincinoasa, avand in vedereaexceptia amintita, faptul ca nu am avut de a face niciodata cu '' organele'' cu ce m-as putea alege?
Răspuns la discuția MARTOR
da, cred ca despre asta e de fapt vorba(fratele meu nu a facut plangere si nu are nici o declaratie facuta impotriva prespusului autor, fiind sub influenta alcoolui, nu-si aminteste cum s-a intamplat,iar la incident au fost mai multe persoane, toate incluse in dosarul de ultraj unde este si el bagat).Nu este totusi o ''exceptie '',avand in vedere ca este invinuit de ultraj si tulburarea linistii,(eu sa fac trimitere la art 80) !? Ce sactiuni pot primi daca ma prezint dar, refuz sa fac vreo declaratie , sau raspund cu ,, nu stiu unde este'' si ''nu-mi amintesc sa fi discutat despre asa ceva ''?
Răspuns la discuția MARTOR
Eu nu am fost de fata la incident, sunt obligat sa declar ce am auzit, doar, de la unii sau altii !???(spun ei ca au '' inregistrari telefonice'' din care reiese ca eu stiu cum s-a intamplat.)
Discuție MARTOR
In urma unui incident , au rezultat 2 dosare unul de ultraj in care este acuzat fratele meu si unul de tentativa de omor , fratele fiind si victima.Am fost citat ca martor in dosarul cu tentativa,pot refuza de a fi martor deoarece are legatura directa si cu dosarul de ultraj al fratelui?Mentionez ca acesta e plecat si la intrebarea'' unde e acum'', nu ar imsemna sa-l dau de gol!?
Multumesc!