avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate lissange

Activitate lissange

Daca in schimb printez o hartie ca fiind un raspuns de la situl unde pune clipurile catre procuratura ca sa il sperii pot fi eu acuzata de ceva de genul fals sau uz de fals? Doar o printez si o scanez si o pun sa o vada ca sa ii fie frica sa scoata clipurile?
Multumesc
Problema mea e urmatoarea: sunt membra pe un forum. In trimp m-am imprietenit cu unii useri de acolo si evident am schimbat si poze. Le-am dat lor personal nu le-am pus eu pe forum. De 2 saptamani cineva de pe forum a facut niste clipuri foarte urate in care foloseste pozele mele si ma face in toate felurile in clipurile respective: curva, prostituata, proasta etc. L-am rugat sa scoata clipurile de pe net, dar nu am avut cu cine ma intelege. Pozele mele nu sunt indecente, dar ma deranjeaza pt ca sunt si cunoscuti din viata de zi cu zi care intra acolo si vad clipurile respective in care sunt jignita.

Ma pot adresa procuraturii pt asa ceva? Va rog ajutati-ma. Cred ca este imposibil cineva sa isi bata joc de altcineva asa si sa nu i se intample nimic.

Va multumesc.