mai am o intrebare,daca la ancheta madicala se dovedeste ca copilul este bolnav,dupa ce a stat la fosta sotie timp de 7 luni si nu a fost ingrijit,nu a avut nici macar medic de familie,am vreo sansa sa mi se incredinteze mie copilul spre crestere si educare,avand o situatie si un suflet mai bun?
as dori sa stiu daca pot afla rezultatul anchetei sociale facuta la adresa sotiei mele,acolo unde locuieste si fetitza mea,noi fiind in proces de divort,avem a 3-a infatisare in aprilie si la ultima infatisare am cerut sa se faca ancheta sociala si medicala asupra fetitei!unde si cum as putea sa gasesc acest rezultat?
si as mai avea o intrebare,in cazul in care nu obtin custodia copilului,dupa divort,la programul de vizita pe care l-am cerut am dreptul sa iau copilul sa locuiasca cu mine(doua weekend-uri pe luna,o luna in vacanta de vara si cate o saptamana de pasti si craciun?mentionez ca locuiesc singur intr-un apartament de 2 camere in oras,cu conditii excelente!
si cat dureaza sa obtin acea hotarare judecatoreasca?de ex eu am luni(28 febr)a doua infatisare la divort,la prima neprezentandu-se ea!iar avocata mi-a spus ca ma costa ceva bani sa obtin acea hotarare,mai bine de acei bani ii iau fetitei ceva...am uitat sa specific faptul ca pana acum,in cele 6 luni i-am trimis nenumarate pachete si bani,prin microbuz,si nu am nici o dovada,ea nerecunoscand acest lucru!
sunt in divort cu sotia,aceasta parasind domiciliul in urma cu 6 luni impreuna cu fetitza noastra de 2 ani si 6 luni si fetitza ei din prima casatorie,ducandu-le la mama ei,pt ca ea sa poata intretine relatii extraconjugale!as vrea sa imi vad fetitza si sa o obtin in custodie,avand situatia materiala,domiciliul propriu si afectiunea parentala necesare!care sunt prevederile in care un tata poate obtine o fetitza de 2 ani si 6 luni in custodie?