A trecut mai bine de un an de cand va spuneam durerea mea.Dar dupa lungi procese si mult stres am reusit fetiza mea a ramas cu mine.Sunt cel mai fericit tata.
Sunt un tata disperat lupt pentru custodia copilului meu.Sunt in divort cu sotia avem impreuna o fetiza de 6 ani,ea avand din alta casatorie un baiat care are 16 ani.Am locuit impreuna in italia in urma cu 4 ani ne-am despartit eu m-am intors in tara impreuna cu fetita si la un an am bagat divortul.De 4 ani doar eu si familia mea ma ocup de cresterea si educatia fetitei ea necontribuind cu nimic nici moral nici material.Cu toate ca am demonstrat in instanta ca... copilul este afectionat de mine si de familia mea, mai mult, pe ea nici nu o cunoaste.Am posibilitate materiala, am casa proprietate personala, am o activitate proprie,in putine cuvinte tot ceea ce-i trebuie unui copil pentru a avea o educatie si o crestere corespunzatoare.Instanta s-a pronuntat in favoarea ei.Dupa proces avand castig de cauza nici macar nu a trecut sa vada copilul nici macar sa-i aduca o bomboana a plecat inapoi in italia. Am facut recurs dar mi-a fost respins(acelasi lucru s-a intamplat. A venit la proces si a 2 zi a plecat fara macar sa intrebe de copil)Acum fac apel dar imi este teama ca ramane definitiva in foavoarea ei.Pentru ea copilul este un castig. M-a ameninta ca vine sa i-a copilul si nu o sa-l mai vad niciodata o sa plece cu el din tara nu se gandeste ca pentru copil poate sa fie o trauma,face asta doar din razbunare.Ce alte cai de atac a-si putea folosi ca ea sa nu poata pleca cu copilul din tara?Mi-e teama de ce se va intampla cu copilul meu. Va multumesc
Sunt in divort cu sotia de 3 ani,in conditile in care ea locuieste in italia si fetita cu mine in Romania.In tot acest timp de copil m-am ocupat doar eu si familia mea ea aratand dezinteres total fata de cresterea si educarea copilului.Dupa un lung proces de 3 ani instanta i-a dat castig de cauza ei.Am facut recurs si mi l-au respins.Acum astept sa fac apel.Intrbarea mea este daca ramane definitiva ea poate sa plece cu copilul din tara fara aprobarea mea?Dar daca cer reincredintarea? Va multumesc anticipat.