avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate tavipanciu

Activitate tavipanciu

buna ziua. astazi am obinut declaratia notariala de la el prin care imi da fetita spre adoptie si e deacord sa imi poarte numele. trebuie sa ma duc la instanta doar cu aceasta declaratie sau e neaparat nevoie sa accepte si mama copilului ?
am luat legatura cu un avocat si mi-a spus ca e foarte simplu. il caut pe fostul sot , tatal copilului din certificat , si ma duc cu el la notariat si facem o declaratie pe propria raspundere ca ambii parinti sau unul dintre ei sunt deacord sa o dea spre infiere catre mine. apoi , depun la judecatorie cerere de infiere pt a obtine tulela. credeti ca se poate ?
din lipsa de probe s-a suspendat. trebuie sa ducem rezultatul testului adn. si nu am facut-o. cred ca asta e motivul
multumesc pentru raspuns. cand am fost ultima data am intrebat presedintele daca se poate face la o clinica particulara. a raspuns ca da dar sa fie neaparat test adn nu altceva. aveti idee daca pot continua eu procesul ?
buna ziua. din pacate eu nu mai sunt cu mama copilului. procesul a fost suspendat din lipsa de probe.as avea o intrebare. pot face o cerere de stramutare si redeschidere a procesului in numele mamei ? eu as vrea sa ma duc sa fac testul adn cu fetita . o sa ma lase la il fac in lipsa mamei copilului? va multumim
pai nu cred ca e ca in strainatate cum vedem noi prin filme... ideea era ca politistul mi-a zis ca nu a gasit persoana care m-a lovit... deci nu cred ca se poate asa ceva.
de la sectie , politistul care se ocupa de caz mi-a zis ca masina a avut in jur de 4-5 proprietari si acum a ajuns la nist tigani si citez " stii cum e cu tiganii - nu ii mai gasesti urma " cred ca vroia sa renunt la plangere.nu stiu ce sa mai fac... dosarul nu poate fi trimis la parchet pana nu este solutionat?
astazi m-a sunat agentul de la politie sau cel care se ocupa de cazul meu si mi-a zis sa ma prezint maine la el la sectie sa imi spuna ce a rezolvat in cazul meu.cum sa procedez? e posibil sa ma intalnesc cu agresorul meu acolo ? sau ce va avea sa imi zica.va tin la curent.cu stima
Tavi Panciu
vroiam sa va intrebam daca cumva , in instanta putem cere sa facem testul adn la o clinica particulara sau sa ne ducem direct cu rezultatul acolo.multumim.
buna seara. imi pare rau ca nu am mai putut intra demult.azi a fost primul termen in instanta la jud cornetu si ni s-a spus ca trebuie sa facem urmatoarele: testul adn la inml , sa probam cu martori si cu inscrisuri.inscrisurile sunt , martori voi si eu (tatal biologic al copilului) si sora concubinei mele. mai ramane sa facem testul adn care am auzit ca va costa undeva intre 2000 si 3000 RON. sper ca , macar in final sa putem cere cheltuieli de judecata. vroiam sa ne mai dati noua cateva sfaturi pentru ca ...zic eu ... pana acum ne-au fost de mare si real ajutor.chiar nu aveam pe cine sa intrebam macar cum se formuleaza actiunea in tagada paternitatii.multumim foarte mult inca odata .multa stima si respect.