avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala (14 zile de ingrijiri medicale)

buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu "capul in gura" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea de pietoni.i-am adus cateva injurii dupa care s-a dat jos din masina si m-a lovit in fata.am sunat la 112 , dupa care m-am dus la sectia de politie unde am depus plangere (sau declaratie -nu mai stiu exact) si apoi la IML.dupa investigatii si mult timp pierdut am primt 14 zile de ingrijiri medicale.politistul care s-a ocupat de caz , de cate ori am fost la dansul sa intreb despre dosar imi spunea mereu ba ca nu il gaseste dupa numarul de imatriculare ca masia a avut nu-stiu-cati proprietari , ba ca este masina pe numele mamei agresorului , ba ca nu s-a prezentat propietarul masinii.intrebarea era ce pot face in acest caz...unde m-as putea adresa?Banuiesc ca dosarul nici macar nu a plecat la parchet pentru ca nu a fost finalizat, si zace prin vreun sertar aruncat.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 21:52, 22 Octombrie 2011
Trebuie sa va interesati care este procurorul care supravegheaza urmarirea penala in acest caz, dupa care sa mergeti sa vorbiti cu el si sa explicati toate aceste aspecte. Daca acel domn politist nu vrea sa va dea relatii, angajati un avocat care sa se ocupe de aceste lucruri si cred ca isi va schimba atitudinea. De asemenea, puteti merge la Parchet sa vedeti daca e inregistrat dosarul sau nu. Daca e inregistrat, veti afla si numele procurorului care supravegheaza urmarirea.

Succes!
Plangeri impotriva unui politist se pot depune la:
petitii@mira.gov.ro
Raspunsul trebuie sa-l primiti in 30 zile de la sesizare .....
Atat sfatul dat de distinsa d-na avocat ,poate fi urmat , dar mai ales cred eu ca trebuie sa mergeti cu un memoriu , in audienta ,la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala in plangerea penala formulata de dvs pentru a-i solicita sa faca cuvenitele demersuri.
astazi m-a sunat agentul de la politie sau cel care se ocupa de cazul meu si mi-a zis sa ma prezint maine la el la sectie sa imi spuna ce a rezolvat in cazul meu.cum sa procedez? e posibil sa ma intalnesc cu agresorul meu acolo ? sau ce va avea sa imi zica.va tin la curent.cu stima
Tavi Panciu
avvalentina a scris:

Plangeri impotriva unui politist se pot depune la:
petitii@mira.gov.ro
Raspunsul trebuie sa-l primiti in 30 zile de la sesizare .....


Ca sa nu va pierdeti vremea, raspunsul acestora va fi in felul urmator:

"Plangerile contra organelor de cercetare penala se depun la procurorul de caz"....


Nu stiu din ce cauza am impresia ca domnii de la "cercetari penale" raspund cel mai putin pentru faptele lor, chiar mai putin decat un procuror sau judecator ...

Nu m-ar mira ca politistul sa va propupa sa va impacapati pentru o suma de bani pt. ca nu aveti martori si implicit nici o sansa in instanta,etc . De multe ori presteaza munca de mediatori dupa orele de program. De obicei asta inseamna pentru ei "am rezolvat ceva", altfel nu vad de ce nu ar fi trimis dosarul catre parchet, pentru ca faptuitorul sa primeasca un UP.

Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
xuser, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt acuzat de furt pe nedrept salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, ... Adrian 1989 Adrian 1989 Salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, încercând sa fac bine am ajuns sa fiu acuzat de furt, Soția mea a făcut un mic accident ... (vezi toată discuția)
Obligatiile procurorului curea curea Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta ... (vezi toată discuția)
Dece politia romana tegiverseaza dosare ne terminate? kata977 kata977 In data de 15-03-2011 am cumparat un Audi A4 din Giurgiu cu numar de inmatriculare BT-8827-BM, iar pe data de 26-03-2011 mi-a fost furat cu toate actele masini ... (vezi toată discuția)