buna ziua.dupa cum suna titlul am o nelamurire.in februarie 2010 am fost lovit cu "capul in gura" de un sofer care initial era sa dea peste mine pe trecerea de pietoni.i-am adus cateva injurii dupa care s-a dat jos din masina si m-a lovit in fata.am sunat la 112 , dupa care m-am dus la sectia de politie unde am depus plangere (sau declaratie -nu mai stiu exact) si apoi la IML.dupa investigatii si mult timp pierdut am primt 14 zile de ingrijiri medicale.politistul care s-a ocupat de caz , de cate ori am fost la dansul sa intreb despre dosar imi spunea mereu ba ca nu il gaseste dupa numarul de imatriculare ca masia a avut nu-stiu-cati proprietari , ba ca este masina pe numele mamei agresorului , ba ca nu s-a prezentat propietarul masinii.intrebarea era ce pot face in acest caz...unde m-as putea adresa?Banuiesc ca dosarul nici macar nu a plecat la parchet pentru ca nu a fost finalizat, si zace prin vreun sertar aruncat.
de la sectie , politistul care se ocupa de caz mi-a zis ca masina a avut in jur de 4-5 proprietari si acum a ajuns la nist tigani si citez " stii cum e cu tiganii - nu ii mai gasesti urma " cred ca vroia sa renunt la plangere.nu stiu ce sa mai fac... dosarul nu poate fi trimis la parchet pana nu este solutionat?
pai nu cred ca e ca in strainatate cum vedem noi prin filme... ideea era ca politistul mi-a zis ca nu a gasit persoana care m-a lovit... deci nu cred ca se poate asa ceva.