avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Activitate vyo_7878

Activitate vyo_7878

in cererea de divort pe care o va pune ,trebuie sa specifice adresa unde va sta,pt a se face ancheta sociala? sau asta se face cand se prezinta la primul termen?(pt ca nu vrea sa stie sotul unde se afla ea)
Loviturile au fost aplicate cu ''cap''.fara martori si fara urme(a stiut unde sa loveasca) in acest caz daca se teme de el,se poate tine divortul fara prezentarea ei..reprezentata doar de avocat,si cu usile inchise? si daca pleaca de acasa cu minora trebuie sa anunte undeva ca pleaca (politie,autoritatea tutelara)?
Buna ziua.As avea si eu o intrebare.In cazul unei familii,in care sotia inainteaza divortul(sotul nefiind de acord) in urma unei casnicii cu violenta fizica si verbala(violente facute in casa,deci fara martori) poate pleca de acasa cu copilul dupa ce pune actiunea de divort? Fiindui frica sa ramana ,temandu-se pt viata ei si a copilului.Se poate pune problema de parasirea domiciliului conjugal?Va aduc la cunostiinta ca la politie mai exista si alte plangeri din partea femei,dar fiind un oras mic sotul cunoaste cam tot si pe toata lumea si ii tin partea. cum poate proceda legal si repede pt a scapa din aceasta casnicie...Va multumesc