avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Activitate sorina_amalia

Activitate sorina_amalia

Discuție divort
va scriu in numele unei prietene.este cetatean grec casatorita cu cetatean roman pe teritoriul romaniei.ea locuieste in germania acum si nu mai are cu sotul ei practic nici o legatura de vreo 8 ani.ar vrea sa intenteze divort, de aici din germania.unde tre sa se adreseza?la ambasada romaniei?mentionez ca nu au copii si nici bunuri in comun.o ajunge cu mult mai mult decat un divort normal?
va multumesc
Răspuns la discuția \custodia copilului
multumesc pentru raspuns.abia astept sa o anunt.o sa o sfatuiesc sa aiba o ultima discutie cu el iar daca nu e cale de intelegere sa nu mai astepte .in plus nu are rost sa-si traiasca tineretea plangand(are 34 de ani)

buna ziua.vorbesc in numele unei persoane care nu are acces la internet ,dar are o problema .problema ei este ca de vreo jumatate de an ,nu se mai intelege cu sotul ,il banuie de infidelitate dar nu are dovezi clare.el s-a separat de ea ,in sensul ca doarme in alta camera, pleaca si vine acasa cand vrea nu da explicatii , etc.a incercat in numerate randuri sa aiba discutii cu el pentru solutionare problemei.dar nu e chip, ca toti barbatii care sunt trasi la raspundere, il gasesc vinovat pe celalat.ea a propus sa divorteze ,el a spus ca nu se va prezenta niciodata la divort.au impreuna un baiat de 6 ani. a propus sa se mute la mama ei impreuna cu copilul ,dar el a spus ca o acuza de parasire de domiciliu, si o sa vrea copilul.. nu stie ce sa faca, in condiitiile in care au certuri aproape in fiecare zi si copilul s-a marit si intelege ,o intreaba :de ce se cearta mereu
metionez ca are un serviciu bun si stabil fiind asistenta medicala la un spital. ei sunt de la tara si ea nu stie cum sa afle raspunsuri la intrebarile ei. va rog sa ma ajutati.
el poate castiga custodia copilului daca ea placa la mama ei? o poate acuza de parasire de domiciliu? ce se intampla daca baga divort si el nu se prezinta ?ea tot ce-si doreste e sa nu piarda copilul.va rog ajutati-ma ,sa o ajut.