avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va scriu in numele unei prietene.este cetatean grec casatorita cu cetatean roman pe teritoriul romaniei.ea locuieste in germania acum si nu mai are cu sotul ei practic nici o legatura de vreo 8 ani.ar vrea sa intenteze divort, de aici din germania.unde tre sa se adreseza?la ambasada romaniei?mentionez ca nu au copii si nici bunuri in comun.o ajunge cu mult mai mult decat un divort normal?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot divorta in ro daca m-am casatorit in italia? gianina6 gianina6 Buna ziua m-am casatorit in Italia in 2007 cu un cetatean italian. De doi ani santem despartit si as dori sa intentez divort, numai ca in Italia ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Divorþ de un cetãþean strãin ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am o prietenă căsătorită de 10 ani cu un cetăţean neamţ. Acum vrea să divorţeze. Unde poate înainta cererea de divorţ? sau unde se judecă ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru un copil nascut in grecia ioannoula ioannoula Sunt casatorita in Grecia, si am un copil minor de 1 an jumate, caruia sotul meu nu vrea sa-i faca certificat de nastere romanesc. Am inteles ca o pot face cu ... (vezi toată discuția)