avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_alina

Activitate mihaela_alina

Am 20 de ani, iar fratele 16. Asa m-au informat cei de la Asistenta Tutelara cred,acest demers l-am facut in momentul in care am implinit 18 ani si mi-au spus ca fratele meu va ajunge la orfelinat.A furat, printre altele. Mi-au mai spus ca sunt 2 posibilitati ori este ea de acoird cu internarea, ori imi trebuia acordul tuturor vecinilor si certificatul medical pe care il detineam care arata ca sufera de schizofrenie paranoida..
PC o cunosc, le -am prezentat cazul, insa putea fi internata doar cu forta si trebuia acordul tuturor vecinilor...Dispune de multe pamanturi, unele sunt pe numele ei insa se inglobeaza in datorii..Toata lumea stie prin ce trecem insa problema este ca fratele meu a facut anumite prostii si nu cred ca si-ar asuma cineva raspunderea pentru el
Buna ziua

Mama mea nu mai gandeste normal, am si un certificat care atesta acest lucru si nici nu are grija de fratele meu, minor, inclusiv a acumulat o mare datorie la intretinere.Ce as putea sa fac in aceste conditii, tatal meu este decedat ,iar eu fac facultatea la Bucuresti.Depindem de ea efectiv... ar mai fi multe de spus si lucruri grave.