avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate euthalia

Activitate euthalia

Răspuns la discuția Acuzata de furt!
am rezolvat situatia....in cele din urma am vorbit cu colega mea, m-a iertat ba din contra a rectionat intr-un mod foarte indulgent incat m-am simtit cel mai oribil om de pe pamant. regret acest "incident" . am restituit lantul si pe viitor am sa am grija sa gandesc ceea ce fac...

buna ziua. am facut o MARe greseala pe care o regret enorm dar nu stiu ce sa fac. in urma cu cateva zile am luat un lant de aur de la o colega de kmera, aveam intentia sa il restitui la loc fara sa isi dea seama cat mai curand, dar dupa ce l-am furat fata a fost prinsa ca sta pe un loc cumparat in camin si data afara. ideea e ca azi m-a contactat dandu-si seama de disparitia lantului, banuindu.ma ! a zis ca a depus plangere si urmeaza ca politia sa ia amprente, apoi sa faca , aici in camera ancheta, luandu.ne amprentele la celalte fete. isi va dea seama ca am fost eu? se poate sa imi fie recunoscute amprentele? sa neg in continuare sau sa zic adevarul? daca recunosc ca eu am luat lantul si l-am amentat , restituind bunul cum voi fi pedepsita?! e vorba de o valoare de 300 lei , a lantului amanetat?!! va rog sa-mi raspundeti urgent , ma simt ft vinovata nu stiu ce sa fac si cu cine sa vorbesc, nu stiu ce sa fac in continuare, sa neg sau sa recunosc?!!! raspundeti-mi pt ambele variante, daca neg ce se poate intampla si de asemenea daca recunosc! regret enorm actiunea facuta, nu imi sta in caracter si nici n-am mai avut asemenea probleme am cazierul curat!