Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca o banca poate sa-ti ia toti banii din cont fara sa te anunte in prealabil sau fara sa-ti trimita un document care sa ateste acest lucru.
Am avut un credit la o banca si dupa cum mi-au zis ei nu am achitat ultima rata iar, dupa trei ani de zile a crescut suma la 352 euro. Am trecut pe la banca pentru ca am vrut sa aplic pentru un credit si mi s-a spus ca sunt inregistrat la biroul de credit (altfel nu aflam nimic despre creditul restant).
Mentionez ca nu am primit nici o notificare de la banca in acest rastimp, desigur m-am enervat si i-am zis acelui consultant financiar ca eu nu mai platesc nimic in plus pentru ca nu am fost anuntat.
Trebuie sa mai spun ca salariul este virat intr-un cont de la banca respectiva si dupa trei luni ma trezesc ca in ziua de salariu cand imi verifc cardul .........0lei mai precis mi s-a retinut suma de 810 lei noi (am aflat la banca).
Acum la avans (aceasi luna) 0lei, mai precis retinuti 1300 lei noi, dupa cum v-am spus nu am primit nici o notificare, nici o somatie.
Intrebarea mea este daca este legal sa-ti retina tot salariul fara sa-ti ramana ceva pentru traiul zilnic?
Multumesc anticipat.