am facut sport de performanta ,gimnastica, am fost legitimat la un club din tara, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ceva sa-mi castig traiul de zi cu zi, am demisionat de la clubul respectiv, iar la momentul actual am o oferta de a concura pentru un club din strainatate.Ce drepturi mai are fostul club sa-mi spuna ca nu pot concura ?
Buna seara. Sunt divortata de 2 ani , la inceput exsotul meu mi-a spus ca nu are nevoie de nimic din apartament si ca partea ce-i revine o cedeaza copiilor(majori),nu am facut nici un act legal,greseala mea, iar acum imi cere o suma de bani amenintand ca ma da in judecata pentru partaj intr-un alt judet "asa sa ma poarte pa drumuri" sune el,poate sa faca acest lucru daca locuinta "noastra" este in alt judet nu unde locuieste el?
Sunt angajata la o firma ( cu contract pe perioada determinata ) de 5 luni , din timpul somajului. S-a ivit o problema de sanatate si drept urmare trebuie sa ma internez si sa am o intervantie chirurgicala , problema e ca cei de la firma mi-au zis ca nu imi platesc concediul medical decat daca am o vechime in firma de peste 6 luni.
Intrebarea mea este daca se poate intampla asa ceva tinanad cont ca concediul medical este platit de casa de sanatate, am fost angajata din timpul somajului (am o vechime de 27 ani ) deci exista continuitate in plata asigurarilor.SE POATE???
lucrez la o firma de o luna intre timp mi-am gasit ceva ce mi-ar convenii mai mult dar nu vor sa-mi dea lichidare decat cu preaviz , ce trebuie sa fac in cazul in care cei noi nu sunt dispusi sa ma astepte 15 zile
am divortat recent de comun acord, totul a fost ok , problema este ca nu stiu cum sa procedez in privinta partajului. Ex sotul meu a spus ca nu are nici o pretentie la bunuri dorind ca totul (adica partea lui) sa ramana copiilor( 2 majori) . El fiind angajat intr-o relatie noua (cu un copil minor) ma tem sa nu se razgandeasca si sa ajungem iar pe la judecata.