avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am divortat recent de comun acord, totul a fost ok , problema este ca nu stiu cum sa procedez in privinta partajului. Ex sotul meu a spus ca nu are nici o pretentie la bunuri dorind ca totul (adica partea lui) sa ramana copiilor( 2 majori) . El fiind angajat intr-o relatie noua (cu un copil minor) ma tem sa nu se razgandeasca si sa ajungem iar pe la judecata.
Cel mai recent răspuns: munteanmariana , utilizator 13:55, 14 Martie 2011
Faceti rapid un act juridic la notar pana nu se razgandeste.
Incercati sa platiti singura taxele si onorariul notarului...ca sa nu se razgandeasca...
Vedeti ca nu cumva sa se afle intr-o eroare...
Mergeti si vorbiti cu un notar.
va indic si eu sa procedati rapid la partaj pe cale amiabila,prin intermediul notarului.pana cand"tinerica" nu pune stapanire pe "tanarul"dvs sot.
Dacă sotul dvs nu are pretenţii în legătură cu bunurile comune, puteţi face o tranzacţie autentificată la notar, prin încheierea tranzacţiei, se stinge orice litigiu între părţi, astfel că nici unul nu mai poate emite niciciodată vreo pretenţie de la celălalt.

Multumesc mult de tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare hotarare de expedient dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . In urma cu doi ani am stins un litigiu -succesiune prin semnarea unei tranzactii in fata instantei . In josul tranzactiei am inserat frazele IN ... (vezi toată discuția)
Lamurie cu privire la efectele unei tranzactii dovleacmihaela dovleacmihaela Buna ziua . Semnarea unei tranzactii intre parti cu mentiunea -nu mai avem nici o pretentie dorind stringerea litigiului aflat pe rol , vizeaza terminarea ... (vezi toată discuția)
Partaj divort notar raluelena raluelena Buna ziua! Am cateva nelsmuriri in legatura cu partajul la notar . Sotul meu nu doreste sa divorteze la judecatorie,ci la notar,din motive personale. Ce ... (vezi toată discuția)