Tatal meu nascut la 28 ianuarie 1958 cu 7 ani grupa speciala, 4 ani grupa 1, 4ani grupa a 2 a, si 18 ani fara grupa, cotizatie la pensie 33 ani,actualmente pensionat de boala, ar dori sa stie daca poate trece la pensie normala.
Va multumesc in primul rand pentru promptitudinea cu care ati raspuns. Am cerut lichidatorului completarea acestei anexe si dupa 3 saptamani, nevenind nici un raspuns, am contactat din nou aceasta firma. Doamna de acolo mi-a spus ca nu poate completa dansa deoarece de cartile de munca de la aceasta soacietate unde am lucrat s-a ocupat alta firma si prin urmare sa iau legatura cu fostul director al societatii aflate in lichidare sa se ocupe dansul. Problema este ca domnul director nu-mi raspunde la telefon sau la mail.
Mai exista si alta cale prin care sa pot obtine completarea anexei 14?
As putea sa-l chem in instanta pe domnul director avand in vedere ca de 4 luni incerc sa bag dosarul de somaj dansul fiind singurul care impiedica acest lucru? (abia dupa 3 luni am reusit obtinerea cartii de munca)
Buna ziua. Firma la care am lucrat a dat faliment de 1 an, eu fiind inca in concediu de crestere copil pana in octombrie anul trecut. Cu greu (dupa aproape 3 luni de la incheierea concediului) am reusit sa obtin cartea de munca si vreau sa bag actele de somaj. Mi s-a cerut insa anexa 14 completata de lichidatorul firmei la care am lucrat.
Intrebarea: Este in masura lichidatorul sa completeze acest formular? La telefon mi-au spus ca nu stiu despre ce este vorba si ca nu au habar de anexa aceasta. Daca totusi reusesc sa obtin anexa 14,aceasta trebuie neaparat in original(as vrea sa o primesc pe mail pt ca lichidatorul e in alt judet)?
Sper ca m-am facut inteleasa si va multumes pentru raspuns.