In contract aveam dreptul la 21 de zile lucratoare concediu pe an, la 6 luni cat aveam de cand am lucrat la ei ar fi trebuit sa-mi iau 10 zile lucratoare de concediu,bonusuri nu aveam...tichete de masa primeam cate zile lucratoare avea luna
Am lucrat la o firma de pariuri sportive de la 27 iulie 2010 pana la 13 februarie 2011(ultima zi lucrata fiind 12 februarie 2011) cand mi-am dat demisia(cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor).Urma ca pe 18.02.2011 eu sa intru in concediu de odihna,10 zile lucratoare,insa mi-am dat demisia mai devreme......La un salariu brut de 1231 RON si 900 RON net cam cati bani ar fi trebuit sa iau pe CO?Mi se va plati CO?
Si mai e ceva....cu toate ca pe contractul meu scrie ca am inceput activitatea la 27 IULIE 2010,a fost inregistrat la ITM pe data de 30 NOIEMBRIE 2010,si asta,dupa ce ne-au calcat pragul cei de la ITM si au cerut niste explicatii.....Cand am vazut ca al meu contract era inregistrat dupa luni bune mi-a dat ceva de gandit...dar de..e firma mare ....ma pun eu cu ei( BET CAFE ARENA firma lu' Patriciu)?
Ar fi si asta un motiv sa-i dau in judecata in cazul in care nu mi s-ar plati zilele ce concediu de odihna neefectuate?As avea vreo sansa sau ma complic degeaba?
ASTEPT UN RASPUNS SAU UN SFAT!!!