Am lucrat la o firma de pariuri sportive de la 27 iulie 2010 pana la 13 februarie 2011(ultima zi lucrata fiind 12 februarie 2011) cand mi-am dat demisia(cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor).Urma ca pe 18.02.2011 eu sa intru in concediu de odihna,10 zile lucratoare,insa mi-am dat demisia mai devreme......La un salariu brut de 1231 RON si 900 RON net cam cati bani ar fi trebuit sa iau pe CO?Mi se va plati CO?
Si mai e ceva....cu toate ca pe contractul meu scrie ca am inceput activitatea la 27 IULIE 2010,a fost inregistrat la ITM pe data de 30 NOIEMBRIE 2010,si asta,dupa ce ne-au calcat pragul cei de la ITM si au cerut niste explicatii.....Cand am vazut ca al meu contract era inregistrat dupa luni bune mi-a dat ceva de gandit...dar de..e firma mare ....ma pun eu cu ei( BET CAFE ARENA firma lu' Patriciu)?
Ar fi si asta un motiv sa-i dau in judecata in cazul in care nu mi s-ar plati zilele ce concediu de odihna neefectuate?As avea vreo sansa sau ma complic degeaba?
ASTEPT UN RASPUNS SAU UN SFAT!!!
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
Este ceva mai complex .. trebuie sa stim cate zile de CO aveati prevazute in c.i.m. si care sunt drepturile salariale din ultimle 3 luni.
In contract aveam dreptul la 21 de zile lucratoare concediu pe an, la 6 luni cat aveam de cand am lucrat la ei ar fi trebuit sa-mi iau 10 zile lucratoare de concediu,bonusuri nu aveam...tichete de masa primeam cate zile lucratoare avea luna