avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Maria 23

Activitate Maria 23

Răspuns la discuția Insusire bun gasit
Astazi tatal meu a primit amenda de 150 lei si neinceperea urmaririi penale. intrebare: In scrisoarea ce a primit-o scrie numele partii vatamate. Vreau sa stiu daca si partii vatamate i se va comunica numele persoanei invinuite.
De asemenea partea vatamata are termen 20 zile de a depune contestatie, ce se mai poate intampla? In scrisoare spune ca persoanei vatamata i s-a dat telefonul si nu a formulat pretentii civile in cauza.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Insusire bun gasit
Se pare ca ati avut dreptate se va da o amenda.
Mai am totusi o problema telefonul s-a stricat acum ceva timp...ma gandesc ce o sa zica cel care l-a pierdut acum 2 ani?
Multumesc!
Buna seara. Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. In 2009 tata a gasit un telefon, l-a luat fratele meu si au venit toti in vizita la mine(eu eram studenta in alt oras)...atunci fratele meu mi-a propus sa facem schimb de telefoane. Ulterior am aflat ca telefonul acesta fusese gasit, mi-a spus tata .
Astazi, dupa cca 2 ani am fost chemata la politie si mi-au spus ca detin un telefon furat. Am dat declaratie exact cum s-a intamplat si am lasat telefonul la politie. Mentionez ca telefonul are o problema cu ecranul(de aproximativ 2 luni).
Ce ni se poate intampla? Mie, tatalui si fratelui?
Va rog ajutati-ma! Sunt disperata eu nu am mai trecut prin asa ceva!!!

Va multumesc anticipat!