avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate RFlorentina

Activitate RFlorentina

In urma unei Decizii Civile date de Curtea de Apel, ramasa irevocabila, societatea a fost obligata la plata drepturilor banesti restante din anii 2007,2008 si 2009 catre fostii angajati. In momentul platii acestor drepturi , societatea a retinut somaj, impozit, sanatate, sindicat,etc.
Intrebarea mea este daca aceste retineri sunt justificate intrucat nu mai suntem angajatii societatii de 2 ani?
Buna ziua. As avea o intrebare legata de o executare silita.
Am avut un imprumut la banca,pentru care am depus garantie casa socrilor. Nu am reusit sa platesc ultimele rate si am fost anuntata ca voi fi executata silit. Ceea ce as dori sa va intreb : daca in momentul sosirii executorului voi plati ratele scadente , socrii mei vor mai fi executati silit?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
O societate pe actiuni cu capital majoritar de stat a fost supusa executarii silite in baza unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile. Societatea evita executarea silita prin mutarea sumelor din conturile bancare de la o banca la alta.
Mentionez ca societatea are suficiente fonduri banesti pentru acoperirea sumelor datorate inscrise in hotararea judecatoreasca si nu este in insolventa de plata, faliment sau procedura de dizolvare.
Ce se poate face pentru recuperarea acestor sume?