avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi banesti

In urma unei Decizii Civile date de Curtea de Apel, ramasa irevocabila, societatea a fost obligata la plata drepturilor banesti restante din anii 2007,2008 si 2009 catre fostii angajati. In momentul platii acestor drepturi , societatea a retinut somaj, impozit, sanatate, sindicat,etc.
Intrebarea mea este daca aceste retineri sunt justificate intrucat nu mai suntem angajatii societatii de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 13:03, 1 Martie 2012
normal ca aceste retineri sunt justificate si trebuie achitate catre institutiile statului intrucat vi s -au platit drepturile salariale ca si cum ati fost angajati in toata aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putere de lucru judecat roddi roddi In anul 2009 ,spitalul acorda prima de stabilitate si apoi o retine in urma deciziei Curtii de Conturi in luna martie 2010, doar pe baza concluziilor misiunii ... (vezi toată discuția)
Diferenta salariu obtinuta in instanta alcibiade alcibiade Buna seara Un fost salariat, obtine in instanta o diferenta salariala actualizata cu coeficientul de inflatie. Unitatea are obligatia de a declara si de a ... (vezi toată discuția)
Impozitare stimulente garda financiara 2004-2006 auras2013 auras2013 Ca urmare a unui titlu executoriu am primit in iunie 2010 stimulentele care mi se cuveneau la Garda Financiara pentru perioada 2004-2006.Din ele au fost ... (vezi toată discuția)