avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Bursucu

Activitate Bursucu

Răspuns la discuția termeni si conditii
vezi lg 677/2001

Multumesc! Am citit Legea 677/2001si Legea semnaturii electronice 455 / 2001 dar nu m-am lamurit.
Sa incerc cu un caz concret drept exemplu: daca am bifat ca sunt de acord si in acei termeni si conditii se spunea ce orice scriu pe acel site e proprietatea lor si nu mai am voie sa scriu pe altul, in cazul in care mi-am povestit viata nu mai am voie sa o spun niciunde pentru ca le incalc lor dreptul de autor? (cf. Legii 8/1996):O E permis asa ceva?
Problema e asa: am accesat adresa unui site/admin/ si am avut acces la baza de date fara parola sau alte mijloace de securitate:O si...normal ca mi-am bagat nasul, am salvat ceva pe calculator (ca asa e omul curios sa vada daca poate#-o) iar acum ei zic ca e furt.
Deci care pe care? Eu pot sa-i dau in judecata cf. Legii 677/2001 Art. 20.
(1) Operatorul este obligat sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. (pentru ca si datele mele erau in baza respectiva de date) sau ei pe mine conform legii 8/1996?