avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate werty

Activitate werty

Răspuns la discuția incurcaturi cu srl-ul
actul aditional are nr de inregistrare dat de registrul comertului in 2005si stampila lor. aveau obligatia sa inregistreze firma automat facand actele la ei.
nu inteleg cum nu sunt inregistrata dar totusi actul aditional are nr de inregistrare si stampila lor
buna ziua
Am un srl cumparat in 2005, cu acte facute la registrul comertului.Mi-a expirat sediu si m-am dus sa i-l schimb.Am facut toate actele necesare dar cand am ajuns sa le depun la ei mi-au zis ca eu nu am nici o valoare in firma,ca firma nu a fost inregistrata la ei pe numele meu si apar tot fosti asociati.Am lucrat cu firma de 2 ani,contabila mi-a depus pe fiecare luna bilantu semnat de mine cum este posibil sa nu observe nimeni ca nu sunt bilanturile si balantele semnate de fosti?Acum trebuie sa astept 2 luni de zile pana i-mi modifica actele pe numele meu.Pot sa i-i dau in judecata fiindca nu au operat in acte sa faca modificarile?Precizez ca am chitantele ca le-am platit pentru asta.
Răspuns la discuția cum fac,ajutor disperat
CUM pot sa fac actele ,adica sa pot obtine autorizati de costructie.Si acte pe terenul de sub casa?Va multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns la discuția cum fac,ajutor disperat
adica ei au dreptul la terenul de sub casa?Fiindca casa este pe numele meu.Platesc impozil la ea din 1995.
am costrui o casa pe numele meu,dar terenul este pe numele bunicului. mi-a dat declaratie la primarie ca ma lasa sa costruiesc casa pe terenul lui. casa este costruita in 1995 de mine,este pe numele meu in afara de teren.vreau sa stiu daca copii lui ma pot da in judecata pentu terenul de sub casa.sau daca mai au freun drept la treenul de sub casa mea?;)