Sunt asociată intr-o societate comerciala cu raspundere limitata. La sesizarea mea, Garda Financiara a efectuat verificarea a doua facturi de vanzare mijloace fixe, emise de catre administratorul societatii care este si el asociat in respectiva societate. In urma verificarilor efectuate, Garda Financiara a constatat ca cele 2( doua) facturi sunt fictive(cumparatorul nefiind real), inaintand, in aceasta situatie, dosarul la Parchetul de pe langa Judecatoria de care apartine. In urma verificarilor efectuate, Parchetul a emis o Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala a administratorului. Desi eu am facut sesizarea la Garda Financiara, pe parcursul desfasurarii anchetei, nu am fost contactata sub nici-o forma, chiar rezultatul anchetei( Ordonanta sus amintita) l-am aflat din pura intamplare. In acest caz, va rog sa-mi raspundeti: pot eu sa fac plangere impotriva actului emis de Parchet si in ce termen, sau numai Garda Financiara?
Multumesc
Din pacate, cei care au scris au dreptate. Imi trece prin gand sa pozez doi vecini
( sot- sotie) care sunt pensionati medical( atunci cand societatile unde munceau-pardon...) au facut restructurari din personalul de la varsta de 55, respectiv 50 ani, cu diagnostic TBC si sa vada o tara intreaga cum arata doi oameni ,,bolnavi de TBC,, si sa nu ne mai miram ca in statistica a crescut numarul cazurilor de TBC. Si atunci de ceva mirati cei cu adevarat bolnavi. Nu fac parte, Doamne fereste, din nicio categorie, dar nu mai suport ingamfarea celor in cauza, ca ei au fost destepti si cei carora ni se retine lunar CAS, suntem prosti.