m am facut inteles gresit!! eu sunt intervenient in proces!! tipul m-a lovit cu masina si politia mi a dat mie dreptate dar el contestat procesul verbal al politiei!! si a facut niste poze cu niste frane in seara accidentului care le-a atasat la dosar !!! ma intreb daca sunt luate in considerare de judecator acele poze avand in vedere faptul ca oricine poate sa faca aceste frane si sa le pozeze.
Ma duc la recurs pentru o contestatie de proces verbal sisunt curios daca pozele care le a atasat la dosar petentul sunt nule daca nu sunt facute de politist!!
in recurs cere cheltuieli de judecata pentru ambele termene , si sa nu mai plateasca amenda ( pe scurt : nu s a asigurat la schimbarea benzii de mers, politia mi a dat mie dreptate dar el nu a vrut as imi dea asigurarea , am auzit de o lege care imi da voie sa imi repar masina fara sa am asigurarea lui , doar cu procesul verbal la firma lui de asigurare...!!
Daca totusi reusete sa castige poate sa ma dea in judecata pe mine si nu politia?? si asigurarea din aceea perioada este valabila , sau trebuie sa platesc eu reparatia lui?
mi a venit o citatie acasa!! C.D. este chemat in instanta la.... in calitate de intravenient , in proces cu F.G. in calitate de recurent pentru recurs - anulare proces verbal de contraventie. ( mentionez ca am fost prezent la primul termen si solutia a fost ca se respinge ca nefondata, ) ce sanse am sa castig si recursul??