Ma duc la recurs pentru o contestatie de proces verbal sisunt curios daca pozele care le a atasat la dosar petentul sunt nule daca nu sunt facute de politist!!
__cine v-a spus ca niste poze ar putea fi nule? oricare ar fi destinatia si scopul utilizarii lor. nu exista poze nule.
__poate va referiti ca nu ar trebui luate in calcul deoarece inregistrarile video si pozele ar trebui in prealabil aprobate pentru a putea avea o "greutate" legala in instanta dar cum in instantele judecatoresti din tara noastra nu tin cont de mai...nimic..asa ca fiecare are dreptul sa aduca la dosar TOT ceea ce doreste inclusiv poze.
__logic aceste poze nu ar trebui luate in consideratie de catre instanta dar...cum si eu am avut un proces in care partea adversa cam atat avea pentru propria aparare: acte aiurea si poze...a burdusit dosaru cu poze...si logic ca judecatorul s-a uitat pe ele...probabil din curiozitate.
__insa oricum un judecator nu se va pronunta pe poze...ci pe cererile din dosar, articolele invocate si dovezile care insotesc efectiv cerintele fiecarei parti, asa ca nu ar trebui sa fie o problema acele poze atata timp cat actiunea dvs. a fost bine facuta.
__eventual cand veti avea termen ridicati aceasta problema in instanta si contestati pozele...nu fiti de acord cu ele...spuneti ca nu reflecta realitatea...etc., probabil avocatul dvs. va v-a spune mult mai amanuntit ce sa faceti.
multa bafta!
ps.
normal si logic instanta nu ar trebui sa ia in consideratie acele poze dat fiind faptul ca au fost facute in "regie proprie" dar nici nu poate opri vreo parte sa depuna ORICE acte la dosar; cum si dvs. puteti depune ORICE poze..inscrisuri...acte..la dosar iar daca vor fi luate in consideratie sau nu asta va raman la decizia instantei :))
m am facut inteles gresit!! eu sunt intervenient in proces!! tipul m-a lovit cu masina si politia mi a dat mie dreptate dar el contestat procesul verbal al politiei!! si a facut niste poze cu niste frane in seara accidentului care le-a atasat la dosar !!! ma intreb daca sunt luate in considerare de judecator acele poze avand in vedere faptul ca oricine poate sa faca aceste frane si sa le pozeze.
__exact, intelegeti logica si exact asta veti spune si in instanta, ca ele sa nu fie luate in consideratie deoarece si pentru ca. va veti argumentati cele spuse de dvs.
__dar avocat nu aveti?
__si v-am spus, normal si logic nici nu ar trebui sa se admita in instanta poze asa facute oricum si de catre oricine dar...nici nu va interzice depunerea de acte la dosar din partea partilor, si nu conteaza ce calitate aveti in dosar atata timp cat figurati acolo.
Vedeti ce se va intampla la urmaotrul termen.
bafta!