avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs - pozele atasate de petent la dosar sunt nule ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs - pozele atasate de petent la dosar sunt nule daca nu sunt facute de politist?

Ma duc la recurs pentru o contestatie de proces verbal sisunt curios daca pozele care le a atasat la dosar petentul sunt nule daca nu sunt facute de politist!!
Obiect dosar: anulare proces verbal de contravenţie
Materia juridicã: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Recurs

Solutie: Respinge ca nefondat recursul.

ce mai poate sa mai faca daca instanta a dat aceasta solutie?
Mai nimic.
din pacate nimic fiind ultima instanta.
dar de ce nu a avut avocat? sau macar un consilier juridic!!??

imi pare rau sa aud.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? ContSters98245 ContSters98245 In urma cu ceva luni am avut un accident rutier in care cealata parte a fost constatata ca fiind vinovata. Vinovatul nu a vrut atunci sa imi dea copia dupa ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters238389 ContSters238389 Am avut un proces \\"stabilirea calitatii de mostenitor\\" in care au intervenit niste cumparatori care au cumparat mostenirea ce mi se cuvenea cu acte false. ... (vezi toată discuția)
Radar cu nr. gresit? :-/ GooFy GooFy Am luat un radar cu masina acum cateva minute... de fapt el m-a luat. :stunned: Ideea e ca pe procesul verbal scrie[u] NR. AUTO [b]B 82[/b][/u] iar ... (vezi toată discuția)