avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate iorev

Activitate iorev

Atat studiile cat si perioada de somaj sunt stagii de cotizare si astfel vechimea va merge.E adevarat, sunt bani mai putini care se acorda pentru aceste perioada dar se iau in considerare la calculul pensiei(cred ca asta va interesa)
Pai tocmai asta e problema Daca invinuitul a tergiversat cauza nu mi se pare normal sa stam cu mainile in san.Ce termen de p[rescriptie este in acest caz?
Va multumesc pentru raspunsul promt dar am uitat sa precizez ca am avocat inca de la inceput.Si nu stiu ce sa cred.are recomandari f bune , cu toate astea in cazul acesta nu a miscat nimic.Am auzit si eu la alte persoane si am citit pe forum de urgentarea cazului.As face eu o sesizare de urgentare dar nu prea cunosc limbajul juridic.iar avocatul imi spune ca trebiue sa asteptam ca altfel devin nervosi cei de la parchet si poate dispun neanceperea urmaririi penale.Ma intrebam daca nu ar fi cazul sa agit putin lucrurile cu un articol de presa.Ce ziceti?
Buna ziua

Am si eu o mare dilema.
In urma cu aproximativ 3 ani , am avut un accident rutier din care copilul meu a iesit cu 120 zile de spitalizare pe certificatul medico-legal.Timp de un an de zile dosarul a stat la politie.Dupa acest an a plecat la parchetul de pe langa Judecatorie cu propunere de inceperea urmaririi penale.Anul acesta in iunie se implinesc 2 ani de cand se afla aici dosarul si inca nu s-a inceput studierea acestuia.Este normal un termen atat de lung de solutionare?.Pot face ceva in privinta asta?La ce data de la accident (sau de la plangerea penala depusa de noi la politie)intervine prescriptia?
Daca doresc sa solicit daune de la cealalta parte ce credeti ca ar fi mai bun?-un avocat de civil sau unul de penal?