avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate irina maria baros

Activitate irina maria baros

Răspuns la discuția Subsol tehnic tranformat in boxe
MAREA MEA PROBLEMA ESTE CA IN ACEST SUBSOL NIMENI NU CURATA.bANUIESC CA ASTA ESTE PROBLEMA.....De cateva saptamani ma tot adresez administratorului vis-a-vis de aceasta problema, insa nimeni nu face nimic.Nici macar nu ma baga in seama....Ma gandeam sa fac o plangere la Sanepid sau unde...Nu stiu cum pot rezolva problema asta...este din ce in ce mai rau....
buna ziua,
in luna iunie 2010 am cumparat un apartament.Inca de atunci mi s-a spus ca la subsolul blocului exista boxe, insa ''pentru cei mai vechi'' locatari deoarece subsolul are destinatie tehnica nu pentru boxe si a fost transformat de cativa ''baieti destepti'' in boxe pentru depozitare, deci nu voi putea avea o boxa.Asta nu este o mare problema, insa din subsol intotdeauna vin mirosuri greu de suportat si nimeni nu face nimic pentru ca insusi presedintele blocului poseda o asemenea boxa.
Va rog sa imi spuneti ce pot face sau cui ma pot adresa pentru a putea rezolva problema mirosurilor insuportabile care ies din acest subsol.Sau care este calea pe care pot ceva....nu mai pot intra in bloc, este greu de respirat, mirosurile vin uneori si in casa!!!!
NU MAI SUPORT.VA ROG SA MA AJUTATI!