avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Activitate grizoto

Activitate grizoto

Răspuns la discuția CA Alba
da, din pacate sau din fericire. Multumesc de raspuns, nu ma interesau decizi pt anexat la dosar, vroiam doar sa stiu daca si-au schimbat in ultimul an practica privitorla cele 3 aspecte de mai sus, aspecte cu care nu prea am sanse la CA Alba, ramane doar cauza reala si serioasa(art. 65(2)CM.)unde nu am gasit vreun angajat la CA alba care sa castige pe cauza reala si serioasa. De as putea cere sa mute cauza la Bucuresti, as castiga din start:O . Ce prostie la o CA sa castigi iar la alta CA sa pierzi, pe exact aceiasi cauza.
Discuție CA Alba
Buna ziua, sunt din sibiu, am un conflict de munca cu fostul angajator, concediere-desfiintare post art. 65 C. muncii , la tribunal am pierdut#-o si am facut recurs. Intrebare despre practica curti de apel alba pt anul 2010-2011- mentionez ca pana la luna februarie 2010 am citit toata practica judiciara a curtii alba, si imi este defavorabila.

1.Se anuleaza decizie de concediere pt. neacordare preaviz 20 zile stabilit de CCMUN(preavizul de 15 zile a fost acordat)?
2. Se anuleaza decizie de concediere pt. nemotivarea in fapt a deciziei de concediere?
3. Se anuleaza decizie de concediere pentru nerespectarea "criteriile de stabilire a ordinii de priorităţi" bazate pe CCMUN si nu pe codul muncii deoarece a fost o concediere individuala si nu una colectiva?