avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters196984

Activitate ContSters196984

Răspuns la discuția Talharie
a fost tata si a dat declaratie si a ramas cum ar veni dosarul in continuare dar fara sa mai fiu chemat la politie....

dar mai am si eu o intrebare....daca am dat la politie imei-ul si actele telefonului mai poate fi gasit???sau poate sa se uite sa vada apeluri mesaje din urma???? pt ca am auzit k a fost dat in urmarire telefonul si nu a fost gasit nimic,,,,,are voie sa vada apeluri si sms-uri din perioada din urma????sau din ziua in care sa intamplat furtul????

va rog sa ma ajutati!!!
am 19 ani si nu am mai trecut niciodata pe la politie si mie frica acuma sa nu fiu acuzat de declaratii mincinoase sau ceva....adica din victima sa devin eu vinovat...pt aceasta faza....
deci daca va merge si tata si isi va schimba declaratia nu este nici un pericol?...singura faza a fost ca eram foarte foarte speriat atunci pentru ca nu mai trecusem niciodata prin asa ceva si am incercat sa fiu intradevar crezut....si apoi de unu singur am anuntat acest lucru....deci daca se schimba declaratiile nu este nici o problema???
deci dak el merge si declara si el k nu am fost amenintat cu cutitul ce se intampla??? despre ce citatie este vorba?
dar nu inteleg de ce i sa luat si lu tata atunci declaratie.....el pur si simplu nu avea nici o treaba era doar cu mine....
Discuție Talharie
am si eu o nelamurire!!!

sunt implicat intrun caz de talharie ,,,am fost talharit adica furat telefon si suma de 100 de euro....am facut o greseala la declaratii deoarece eram foarte speriat spunand k am fost amenintat cu cutitu,dar miam schimbat declaratia dupa aceea am vorbit cu comisaru sef care se ocupa de caz si am dat declaratie cum k nu as fi fost amenintat cu cutitu...acum deoarece nu am timp si nici un indiciu care poate duce la prinderea talharului am hotarat sa nu mai continui si am dat declaratie k nu imi mai sustin plangerea....
In ziua cand sa intamplat si am dat declaratiile ia luat declaratie si lu tata dar nush pentru ce...si a declarat si el ca am fost amenintat cu cutitul pentru ca nici el nu stia deoarece eu eram singur cand am fost talharit..
Acum dupa ce am dat declaratie ca numi mai sustin plangerea mia zis comisaru sef care se ocupa de caz k trebuie sa dea si tata o declaratie si k o sa primesc o citatie.....
Ce declaratie ar trebui sa mai dea tata si ce citatie voi primi??? Citatie k sa incheiat cazul sau ce???
Va rog frumos sa ma ajutati am unele nelamuriri....MULTUMESC
buna ziua am si eu o problema!!!!

stiu pe cineva care a facut o declaratie de talharie dar nu avea nici un martor nici un indiciu nimic....la chemat la testul poligrafic pe care a refuzat sal faca sesizand k vrea sasi retraga plangerea deoarece nu are nu are nici un indiciu nimic....!!!!
comisarul sef care se ocupa de caz a spus cum ar veni k el e este mincinos si urmeaza sa se discute!!!

ce se poate intampla ???cine ma ajuta si pe mine????

ce poate pati???

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
buna ziua am si eu o problema!!!!

stiu pe cineva care a facut o declaratie de talharie dar nu avea nici un martor nici un indiciu nimic....la chemat la testul poligrafic pe care a refuzat sal faca sesizand k vrea sasi retraga plangerea deoarece nu are nu are nici un indiciu nimic....!!!!
comisarul sef care se ocupa de caz a spus cum ar veni k el e este mincinos si urmeaza sa se discute!!!

ce se poate intampla ???cine ma ajuta si pe mine????

ce poate pati???