avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate georgel67

Activitate georgel67

buna seara! la sedinta de judecata a participat prim procurorul fiindca il cunosc din vedere . Nu inteleg ce inseamna calea de atac , odata ce am fost judecat si s-a pronuntat o sentinta...nu am mai avut probleme cu LEGEA si am avut circumstante atenuante asa mi s-a spus la proces de catre avocatul din oficiu .Ce vreau eu sa stiu mai in clar :la sentinte mai mici cum e cazul de fata se poate face recurs la curtea de apel din aceasta cauza?pentru ca pedeapsa e mai mica decat prevede legea sau pentru ca cineva nu este de acord cu judecata?Cineva mi-a spus ca aceste recursuri se fac "din oficiu "fiindca asa se cere procurorului...nu stiu exact ce sa mai cred.Sunt speriat fiindca am crezut ca s-a terminat si acum vad ca o iau de la inceput .O ultima intrebare , daca sentinta care o voi primi va fi mai mare ; ceea ce a trecut de la prima pronuntare se mai ia in considerare sau nu?adica va mai trebui sa treaca inca odata timpul scurs aprox 2luni? multumesc!
Va rog sa-mi spuneti cum pot accesa hotararea fiindca acasa nu am primit nici un raspuns.In alta ordine de idei e posibil ca recursul sa poata fi inaintat de o instanta superioara celei care a judecat cazul ,nefiind multumita de rezultat?daca nu ma prezint in instanta ce se poate intampla?Multumesc!
Va multumesc pentru raspunsurile dvs.si pentru promtitudine !o sa reflectez la aceste lucruri!
buna ziua !am fost condamnat de o instanta la 4 luni cu suspendare pt infractiunea de conducere pe drumurile publice in stare de ebrietate !dupa circa trei saptamani am primit o citatie la curtea de apel motivul fiind recurs !eu nu am facut recurs si nu am avut alte probleme in afara de controlul de rutina al politiei(accident etc...) va rog daca se poate sa-mi spuneti de ce am primit citatie la curtea de apel?la registratura mi s-a spus ca recursul a fost facut de procuror dar nu stiu exact de ce fiindca la judecare toata lumea era de acord ,cel putin eu asa am inteles.Multumesc!