avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Activitate tabu

Activitate tabu

La primarie spun ca planul de numerotare a parcelelor a fost schimbat. Vor emite o adeverinta in acest sens in care spun ca parcela nr 60/42 este acum parcela 60/46. Are vreo valoare juridica aceasta adeverinta? Vroiam sa cumpar aceasta parcela dar incep sa am dubii ... mi-e sa nu cumpar o parcela care nu exista defapt
Dupa ce l-a inscris am sesizat gresala. Problema este ca in cantractul de vanzare cumparare intabulat se specifica tarlaua 13/1 60/46 iar in titlul de proprietate 13/1 60/42. In dosarul de cadastru (s-a facut dezmembrare cadastrala) facut dupa cumparare se face referire la tarlaua 13/1 60/46.
In titlul de proprietate (L18/1991) se specifica reconstituirea dreptului de proprietate iar la identificare apare tarla/parcela 13/1 si apoi 60/42 (nu stiu semnificatia). Problema este ca din neatentie in contractul de vanzare-cumparare a fost trecut tarla 13/1 60/46 si de aici in cadastru apare tot 60/46. In extrasul de carte funciara nu se face referire la tarla. Cum se poate rectifica contractul de vanzare-cumparare si cadastru eventual inscrierea in cartea funciara?
Stie cineva semnificatia 60/42?

Multumesc anticipat.